РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding

Доколку сте заинтересирани за Perfect Wedding пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding | 490€

  • Снимање во 4K (Висока резолуција) | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 20 дена од денот на свадбaта.
  • Фотографирање на цела свадба.
  • Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција без заштита со лого.
  • WEDDING INTRO 
  • ФОТОСЕСИЈА – Локација по избор.
  • 100 фотографии вклучени во пакетот.

*во цената не се вклучени патни трошоци

Опционално: Надградба на пакетот: Видео Кран, Дрон, дополнителен втор ден за Lоve Story или дополнителна фотосесија втор ден –  со доплата. (Можете да изберете една или повеке дополнителни услуги од наведените)

ОСТАНАТО:

  • Две фотографии во папка за гостите во хотелот – 200 ден.
  • Фотографија 13×18 – 35 ден.
  • Фотобук 30×30 – 8000 ден.