РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding VIP

Доколку сте заинтересирани за Perfect Wedding VIP пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding VIP 4k | 790€

 • Снимање со 2 x DJI RS 3PRO with LUMIX GH6 во 4к (2 пати подобар квалитет од FULL HD) | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 20 дена од денот на свадбата.
 • Cinematic Look – на цела свадба. 
 • DJI RS 3PRO with LUMIX GH6 За совршено стабилни кадри 
 • WEDDING HIGHLIGHTS – Најдобрите моменти во кратко видео.
 • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција без заштита со лого.
 • ФОТОСЕСИJA  на денот на свадбата на локација по избор
 • Со овој пакет добивате 100 ФОТОГРАФИИ ГРАТИС 
 • 4К ВИДЕО на ваша меморија  ХАРД ДИСК

*во цената не се вклучени патни трошоци

  Опционално: Надградба на пакетот со Love Story,  Видео Кран, Фотосесија дополнителен втор ден со доплата

ОСТАНАТО:

 • Две фотографии во папка за гостите во хотелот – 200 ден.
 • Фотографија 13×18 – 35 ден.
 • Фотобук 30×30 – 8000 ден.