РЕЗЕРВИРАЈ!

PERFECT WEDDING

Снимање 4k | 1 КАМЕРА | ФОТОГРАФИРАЊЕ | ФОТОСЕСИЈА | WEDDING INTRO

PERFECT WEDDING | 490€

Снимање FULL HD | 1 КАМЕРА | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | WEDDING INTRO

PERFECT WEDDING VIP

Снимање 4K | 2 КАМЕРИ | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА

PERFECT WEDDING VIP | 790€

Снимање 4K | 2 КАМЕРИ | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | WEDDING HIGHLIGHT – ronin rsc, dolly, flycam, tripod, slider…

PERFECT WEDDING ULTRA

Снимање 4K | 2 КАМЕРИ | КРАН КАМЕРА | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | LOVE STORY

PERFECT WEDDING ULTRA | 1490€

Снимање 4K | 2 КАМЕРИ | КРАН КАМЕРА | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | LOVE STORY – steadicam, dolly, dron, flycam, tripod, slider… СНИМАЊЕ 2 ДЕНА

Perfect PROMO X

Снимање 4K | КРАН КАМЕРА | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | WEDDING HIGHLIGHTS

Perfect PROMO X | 890€

Снимање 4K | КРАН КАМЕРА | 2 ФОТОГРАФА | ФОТОСЕСИЈА | WEDDING HIGHLIGHTS

ГАЛЕРИЈА!

Avada Classic Demo
АНАСТАСИЈА & ДЕЈАН
Avada Classic Demo
ЗОРИЦА & САШКО
Avada Classic Demo
ВИКТОРИЈА & СИМЕОН

LOVE STORY!

Задоволни од нашата работа?

РЕЗЕРВИРАЈ!