РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding

Доколку сте заинтересирани за Perfect Wedding пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding | 325€

  • Снимање во FULL HD (Висока резолуција) | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 20 дена од денот на свадбaта.
  • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција без заштита со лого. (Nikon D750, Nikon D810)
  • WEDDING INTRO 
  • 3 DVD копии
  • ФОТОСЕСИЈА – Локација по избор.
  • За направени 200 фотографии – 100 фотографии гратис.

Опционално: Надградба на пакетот: Видео Кран, Дрон, дополнителен втор ден за Lоve Story или дополнителна фотосесија втор ден –  со доплата. (Можете да изберете една или повеке дополнителни услуги од наведените)

ОСТАНАТО:

  • Две фотографии во папка за гостите во хотелот – 150 ден.
  • Фотографија 13×18 – 25 ден.
  • Фотобук 30×30 – 6900 ден.