РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding ULTRA

Доколку сте заинтересирани за Perfect Wedding ULTRA пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding ULTRA 4k | 1490€

 • Снимање со 2 x DJI RS 3PRO with LUMIX GH6  во 4K резолуција (2 пати подобра резолуција од FULL HD).
 • КАМЕРА КРАН 9 метри | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 30 дена од денот на свадбената веселба.
 • Cinematic Look – на цела свадба.
 • DJI RS 3PRO with LUMIX GH6За совршено стабилни кадри
 • ДРОН – кадри од височина Mavic Pro 3
 • WEDDING HIGHLIGHTS – Најдобрите моменти во краткo видеo.
 • VIDEO INTRO – Пред секој настан.
 • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција. Фотографиите од фотосесијата се дополнително обработуваат.(Nikon Z Series)
 • LOVE STORY  – Снимање дополнителен втор ден на било која локација. Алатки при снимање – Дрон, Gimbal Ronin S, Slider, Dolly, Tripod, Gimbal Ronin RS3 – Nikon Z
 • ДВЕ ФОТОСЕСИИ на денот на венчавката и на денот на снимањето на LOVE STORY на повеќе локации.
 • Со овој пакет добивате над 3000 ФОТОГРАФИИ  во дигитален формат и 200 фотографии принт
 • PHOTOBOOK 

*во цената  се вклучени патни трошоци за двата дена.

*Доколку пакетот не вклучува LOVE STORY видео добивате дополнителни
100 ФОТОГРАФИИ ГРАТИС + Фотосесија втор ден.