РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding VIP

Доколку сте заинтересирани за Perfect Wedding VIP пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Perfect Wedding VIP 4k | 500€

 • Снимање со 2 камери во 4K (2 пати подобар квалитет од FULL HD) | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 20 дена од денот на свадбата.
 • Cinematic Look – на цела свадба. 
 • Ronin S + Nikon Z – За совршено стабилни кадри 
 • WEDDING HIGHLIGHTS – Најдобрите моменти во кратко видео.
 • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција без заштита со лого. (Nikon D850)
 •  ФОТОСЕСИJA  на денот на свадбата.
 • Со овој пакет добивате 100 ФОТОГРАФИИ ГРАТИС+ 3 DVD копии. + Bly Ray
 • LOVE STORY (VIP EDITON) со Вклучена Дополнителна Фотосесија – Снимање дополнителен втор ден со доплата.
  Алатки при снимање – Дрон – Mavic Pro, Ronin S + Nikon Z , Slider, Dolly, Tripod,Nikon D850

  Опционално: Надградба на пакетот со Видео Кран, Дрон  со доплата.

ОСТАНАТО:

 • Две фотографии во папка за гостите во хотелот – 150 ден.
 • Фотографија 13×18 – 25 ден.
 • Фотобук 30×30 – 6900 ден.