За нас

Инфо Медиа Студио постои од 2009 година. Една од основните дејности на студиото се професинална графика и дизајн. Perfect Wedding е дел од Инфо Медиа формиран во 2010 година и за многу краток период успеа да стане препознатливо име во делот на продукција на свадби.

Целта на нашиот тим е секогаш да одговори на предизвикот поставен од нашите клиенти. Иновативноста, следењето на светските трендови се причина повеке за нашиот успех. Крајниот производ е секогаш најважен за нашите клиенти. Нивното задоволство е наша најголема сатисвакција.

Наши пријатели