✅ Факултети кои се испринтани фотографиите и кои може да се подигнат

❌ Факултети кои не се готови

 

Во пакетот е вклучено:
1. 10 фотографии 6×9 од кои една е за табло
2. 16 фотографии 4×6
3. 2 фотографии 13×18
4. Голема Фотографија А4
5. Снимање на Апсолвентските вечери во FULL HD. Истите ке може да се симнат од сервер преку даден линк.
6. Мало табло за секој апсолвент
7. Изработка на големо табло за секој факлутет

За била каква консултација или информација обратете се на 072 242 777.

*Нудиме опција фотографиите да ги испратиме по Карго Експрес. Телефон за контакт 072 242 777.