РЕЗЕРВИРАЈ!

NEW WAY

Доколку сте заинтересирани за NEW WAY пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

NEW WAY | 500€

Пакетот е наменет за луѓе со модернистички сваќања и различен поглед на денот на свадбата. Заборавете на здодевното гледање на свадба од 6 часа.

  • Снимање во 4K резолуција со RONIN S + SONY a6600 во обработен материјал до максимум 3 часа.
  • Cinematic Look – на цела свадба. 
  • ДРОН – кадри од височина Mavic Pro
  • WEDDING HIGHLIGHTS – Најдобрите моменти во краткo видеo.
  • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција. Фотографиите од фотосесијата се дополнително обработуваат.
  • ФОТОСЕСИЈА на денот на свадбата на една или повеќе локации.
  • Со овој пакет добивате 100 фотографии гратис

Опционално: Надградба на пакетот со Love Story дополнителен втор ден со доплата

  • LOVE STORY  – Снимање дополнителен втор ден на било која локација. Алатки при снимање – Дрон, Gimbal Ronin S, Slider, Dolly, Tripod, Gimbal Ronin SC – SONY а6600
  • ДВЕ ФОТОСЕСИИ на денот на венчавката и на денот на снимањето на LOVE STORY на повеќе локации.