РЕЗЕРВИРАЈ!

Birthday PROMO X

Доколку сте заинтересирани за Birthday PROMO X пакетот...
РЕЗЕРВИРАЈ!

Birthday PROMO X | 590€ *промотивен период до 15.12.2019

 • Снимање  во 4K резолуција (2 пати подобар квалитет од FULL HD) | Видеото е со најсовремена пост продукција и се добива 20 дена од денот на свадбата.
 • Камера Кран – 9метри.
 • Cinematic Look – на цела свадба. 
 • Ronin S – Nikon Z – За совршено стабилни кадри 
 • ДРОН – кадри од височина Mavic Pro
 • WEDDING HIGHLIGHTS – Најдобрите моменти во кратко видео.
 • ДВА ФОТОГРАФА со претходно подготвени идеи и користење на реквизити.Сите фотографии ги добивате ОБРАБОТЕНИ во голема резолуција без заштита со лого. (Nikon Z Series)
 •  ФОТОСЕСИJA  на денот на свадбата на една или повеке локации.
 • Со овој пакет добивате 100 фотографии гратис, 3 DVD копии. + Bly Ray

  Опционално: Надградба на пакетот со Love Story со доплата.

ОСТАНАТО:

 • Две фотографии во папка за гостите во хотелот – 150 ден.
 • Фотографија 13×18 – 25 ден.
 • Фотобук 30×30 – 6900 ден.