Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites Bets.Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Посетете ги нашите простории

Perfect Wedding Info Media се наога во близина на градскиот плоштад во Штип во влезот до книжарница Венеција, наспроти ирски паб Даблин на 2 спрат.

КОНТАКТ

Тошо Арсов бр. 36
Mobile: +38978379346 | +38972242777
Email: info@perfectwedding.mk
Web: perfectwedding.mk

Општи услови

/Општи услови
  • Временскиот интервал кој го опфака договорот е вкупно 13 часа и 30 мин. односно од 10 часот и 30мин до 1 часот по полноќ.
  • Екипата пристигнува точно на време со исклучок на непридвидени ситуации блокада на пат, протести, сообракајна незгода и сл.
  • Непридвидено и некултурно однесување со тимот се санкционира со напуштање на локацијата.
  • При повреда на лице од тимот PW студио е должно да обезбеди замена за истото во најбрз можен рок
  • Видеото и фотографиите се добиваат 20 дена од денот на свадбата
  • Краен рок за договорена фотосесија втор ден, Love Story, Фотографии гратис и  подигање на матреалите е  максимум 60 дена од денот на свадбата.
  • Краен рок за плакање на сумата за фотографирање и снимање е 20 дена од денот на свадбата
  • Love Story видеото се снима со договор со екипата во зависност од слободните термини.Термините за Love Story се една до три недели од денот на свадбата
  • За секој склучен договор важат овие општи услови.

Дронот е алатка за снимање на кадри од височина. Се користи за дополнителен ефект на видеото.

Тимот на Perfect Wedding  ја фотографира и снима вашата свадба од почеток до крај. Многу често добиваме прашање дали сме присутни само за фотосесијата и Love Story видеото. При избор на било каков пакет добивате целосна продукција.

Стедикам е всушност лебдечка камера (камера што лебди во воздух). Тоа овозможува стабилна слика без никакви потреси дури и при трчање. Стедикамот е незаменлива алатка при снимање на професионални филмови. За повеке посетете еден од линковите.