Апсолвентите кои се сликани во Студиото во Штип, сите факултети се готови и може да се подигнат.

За останатите градови ќе бидете дополнително информирани кога ке бидат готови и од каде може да се подигнат

*Нудиме опција фотографиите да ги испратиме по Карго Експрес. Телефон за контакт 072 242 777.